Transylon

Un start-up inovativ

Suntem o echipă de entuziaști ai tehnologiei, pasionați de aducerea de soluții de ultimă generație în lume. Misiunea noastră este de a face tehnologia accesibilă și ușor de utilizat pentru toată lumea.

Credem în depășirea limitelor a ceea ce este posibil și găsirea de soluții creative la probleme complexe. Ne place să experimentăm și să explorăm idei noi și nu ne este frică să eșuăm, deoarece știm că fiecare eșec reprezintă o oportunitate de învățare și de creștere.

Proiecte recente

Proiecte recente

SISTEM AUTOMAT DE NEUTRALIZARE A DESEURILOR BIOLOGICE LICHIDE, CU MONITORIZAREA CONTINUA A CONFORMITATII

Proiect in derulare

Proiect de cercetare și dezvoltare finanțat prin intermediul unui grant tehnologic primit prin EEA și Norway Grants

DETALII
spot_scanner

Dried blood spot scanning instrument

Project completed

Our instrument was used as part of a PhD study to evaluate scanned DBS images using image analysis and mathematical algorithms.

Read More

Mixer pentru hematologie

Project completed

instrument pentru inlocuirea mixarii manuale si standardizarea mixarii controalelor de hematologie

Detaliii
Despre noi

Despre noi

Prezentare generală a companiei:

La Transylon, suntem pasionați de găsirea de soluții inovatoare pentru problemele de mediu și nu numai. Având un focus pe ingineria medicală, ne specializăm în furnizarea de soluții de ultimă generație care ajută clienții noștri să își atingă obiectivele de mediu.

De la soluții de automatizare la echipamente medicale, echipa noastră experimentată este dedicată furnizării de produse și servicii de înaltă calitate care să satisfacă nevoile clienților noștri.

Suntem mândri să oferim soluții inovatoare si servicii de de calitate in domeniul ingineriei medicale. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care vă putem ajuta să abordați cele mai urgente provocări de mediu.

La bază, credem că tehnologia ar trebui să fie distractivă, intuitivă și accesibilă tuturor. De aceea, ne străduim să creăm produse care nu sunt doar funcționale, ci și plăcute de utilizat. Credem că cele mai bune produse sunt cele care se integrează perfect în viața ta, iar acesta este obiectivul nostru

Contacteaza-ne

Contactează-ne

Adresa sediu social

România, Târgu Mureș, str. Sapei nr. 19, jud. Mureș

Transylvania Innovation srl

ROONRC.J26/863/2020, CUI 42768455

Email:

office@transylon.com

Follow Us: